26.12.2022

Novogodišnja predstava i podela paketića deci na hraniteljstvu


U sredu 21.12.2022.godine, Centar za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad organizovao je novogodišnju priredbu za decu iz hraniteljskih porodica u Kulturnom centru Novog Sada.
Pre početka predstave decu i hranitelje su pozdravile Joland Korora, Pomoćnica pokrajinskog sekretara za socijalnu politiku ispred Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova i Ivana Koprivica, direktorka Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad.
Mališani su uživali uz slatkiše, muziku, pesmu i predstavu „Kraljeva tetka čarobnica Spletka“ u izvedbi studia Željko Veseljko.
Na kraju ovog svečanog događaja decu je obradovao Deda Mraz slatkim paketićima i svi zajedno su igrali, pevali i recitovali pesme u prazničnom duhu.
Centar za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad se zahvaljuje svima koji su podržali ovaj svečani događaj. Kulturni Centar Novog Sada za prostor, Continental Serbia, Rotary Club Novi Sad Alma Mons, JKP "Put" Novi Sad, BMC Connect, JAPI, NimbusTech doo, Vlaškalić doo, VD Dunav, STR Maxi in i Rotarakt za donaciju slaktkih paketića. Poslastičarnicama Hladiša i Pecko, Poslastičarnica Slađana, Grismel, kolači i torte Novi Sad, Cukerlandia i Sister cupcakes za slatkiše i kolačiće i Kompaniji „Tribex doo” za vodu i predstavu Željko Veseljko Studio.
 
FOTO